Gunnar Klettenberg pälvis Tallinnas teise koha

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gunnar Klettenberg
Gunnar Klettenberg Foto: Mihkel Maripuu

Kesk-Euroopa Põhja liiga takistussõidu maailmakarikavõistluste etapina nädalavahetusel peetud «Tallinn International Horse Show» grand prix võitis Hanno Ellermann hobusega Poncorde, viljandimaalane Gunnar Klettenberg hobusega Novesta pälvis teise koha. Kolmas oli Venemaa sportlane Vladimir Beletsky hobusega Larkanaro.


Viljandimaa nimekaima takistussõitja Gunnar Klettenbergi sõnul õnnestus 150-sentimeetriste takistustega sõit päris hästi. «Meie ainus võimalus auhinnatute sekka jõuda oli võimalikult raske ja tehniline rada ning seda see ka oli,» kõneles ta. «Nii keerulist sõitu pole Saku hallis varem olnud.»


Hanno Ellermann ja Gunnar Klettenberg olid 29 startinust ainsad, kes sõidu veatult läbisid. Ümberhüpetel oli Klettenberg konkurendist küll veidi kiirem, ent üks karistus andis eelise Ellermannile.

Gunnar Klettenberg rääkis, et käesoleval hooajal oli see maailmakarikavõistluste sarjas tema parim saavutus.

«Kahe nädala pärast võistlen Helsingis, kus sõidetakse Lääne-Eruoopa liiga karikavõistluste punktidele,» ütles ta. «Meie liigaga võrreldes on seal tase ikka tunduvalt tugevam.»

Järgmine Põhja liiga karikavõistluste etapp sõidetakse novembris Poolas Lesznos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles