Tuttavalt kõlava näoga Adeele Sepp paneb isegi puud särama

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adeele Sepp
Adeele Sepp Foto: Kristi Markov

Tänavu teeb näosaates kaasa ka Ugala näitleja Adeele Sepp. Esimeses saates kehastas ta Kadri Vooranda ja tuli kohe ka võitjaks. Nädal tagasi võttis ta ette lätlaste kunagise superstaari Renārs Kaupersi.

Kolm öeldakse olevat kohtu seadus. Adeele Seppa kutsutigi sellesse saatesse kolmandat korda. Kahel eelmisel aastal ütles ta tiheda ajagraafiku tõttu ära. Sel hooajal kalender klappis.

«Et ma polnud kunagi varem kedagi parodeerinud, siis on üsna kentsakas,» ütleb näitlejanna ise hittsaates osalemise kohta. «Tunne on selline, nagu oleks maakas suurlinna sattunud – väikelavadelt telekaamerate ette. Aga huvitaval kombel ei ole ma kõige selle juures veel pead kaotanud. Eks mind hoiatati siit-sealt hulluga, aga see kõik pole nõnda läinud,» räägib ta. Ja lisab kähku, et ei taha muidugi ära sõnuda – saade kestab ju aasta lõpuni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles