Mõisaküla linnas kolis postipunkt muuseumi

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõisaküla postipunkti töötaja Anu Laarmann andis eile pakid Marlen Bartile, kelle sõnul pole vahet, kas postiteenuseid vahendab kauplus või muuseum. Küll oli ta nõus, et muuseumis on postiasju rahulikum ajada.
Mõisaküla postipunkti töötaja Anu Laarmann andis eile pakid Marlen Bartile, kelle sõnul pole vahet, kas postiteenuseid vahendab kauplus või muuseum. Küll oli ta nõus, et muuseumis on postiasju rahulikum ajada. Foto: Marko Saarm

Justkui uue ajastu märgina kolis Mõisaküla postipunkt muuseumisse, aga siiski mitte eksponaadina, vaid sai töö jätkamiseks uue koha ja hea inimese.

Mõisaküla linnapea Ervin Tamberg ütles, et A ja O kauplus soovis postiteenuse vahendamise lõpetada, sest see häiris poe igapäevatööd.

«Meil polnud muud teha, kui pakkuda postifirmale uueks kohaks muuseumi. Muidu oleks Mõisaküla sellest teenusest ilma jäänud,» lausus ta. «Muuseumi juhataja Anu Laarmann oli nõus postitöö enda peale võtma. Rahvale asukohavahetus sobib ja nad on rahul.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles