Viljandimaalased lõpetasid aasta kahe tiitliga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert-Kaupo Kähr (paremal) ja Jan Pantalon teenisid Eesti autoralli meistrivõistlustel teist aastat järjest omas võistlusgrupis tiitli. Pilt on tehtud tänavusel Lõuna-Eesti rallil.
Gert-Kaupo Kähr (paremal) ja Jan Pantalon teenisid Eesti autoralli meistrivõistlustel teist aastat järjest omas võistlusgrupis tiitli. Pilt on tehtud tänavusel Lõuna-Eesti rallil. Foto: Janica Sepp

Laupäeval Eesti autoralli meistrivõistluste viimase etapina asetleidnud Saaremaa rallil Viljandimaa meestel esikolmikusse asja polnud, küll aga tagasid Gert-Kaupo Kähr ja Jan Pantalon visa sõiduga endale EMV5 klassi meistri tiitli. Kristo Subi ja Raido Subi olid endale tiitli välja võidelnud juba varem.

Rahvusliku E-rühma klassis EMV5, kus sõidetakse 1,6-liitrise mootoriga kaheveoliste autodega, võtsid võidu soomlased Tomi ja Tero Rönnemaa. Soomlastele kindlustasid kaksikvõidu Pasi ja Pentti Tiainen. Selle klassi Eesti meistri tiitel kuulub viljandlastele Gert-Kaupo Kährile ja Jan Pantalonile, kes lõpetasid Saaremaa ralli viiendal kohal.

Nagu ütles teist aastat järjest hooaja kokkuvõttes EMV5 klassi Eesti meistriks tulnud Kähr, on Saaremaal teenitud viies koht kindlasti õnnestumine, sest konkurents oli tavapärasest suurem: nende klassis sai tulemuse kirja 16 võistluspaari. «Tegime sellise oma tulemuse, mida kasutada olev tehnika võimaldab,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles