Pühapäeval vallutavad Viljandi jooksusõbrad

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnajooks pole mõeldud üksnes tulemusele orienteeritud spordisõpradele, vaid ürituse kavas on ka kepikõnd, rahvajooks ja lastejooksud.
Viljandi linnajooks pole mõeldud üksnes tulemusele orienteeritud spordisõpradele, vaid ürituse kavas on ka kepikõnd, rahvajooks ja lastejooksud. Foto: Marko Saarm

Sel pühapäeval on taas ohus pika traditsiooniga Viljandi linnajooksu rekordid. Võistlus saab teoks 61. korda ja rajale on oodata nimekaid sportlasi.

Kolm aastat tagasi värske kuue ja sisu saanud ürituse 10,4-kilomeetrise põhijooksu stardipauk kõlab kell 12 spordihoone ees. Neil, kes peavad põhidistantsi endale pisut paljuks, on võimalik valida tund aega varem algav viiekilomeetrine rahvadistants. Kepikõnni harrastajad saavad seekord läbida põhidistantsi. 5–12-aastaste rada kulgeb aga endiselt Vabaduse platsi ümbruse pargirajal.

Osalejate registreerimine on võistlust korraldava Viljandimaa spordiliidu juhatuse esimehe Ilmar Küti sõnul kulgenud ootuspäraselt ja mullusega võrreldes taas natuke kiiremas tempos. «Loodame, et näeme pühapäeval päikselist sügisilma, nagu praegused prognoosid lubavad,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles