Hiiliv reform algab kahe lasteaia liitmisega

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui linnavolikogu näitab linnavalitsuse ettepanekule rohelist tuld, saab seni kuue rühmaga Krõlli lasteaeda (paremal) juhtinud Margit Suurmets oma käe alla ka 12 rühmaga Mängupesa lasteaia (vasakul).
Kui linnavolikogu näitab linnavalitsuse ettepanekule rohelist tuld, saab seni kuue rühmaga Krõlli lasteaeda (paremal) juhtinud Margit Suurmets oma käe alla ka 12 rühmaga Mängupesa lasteaia (vasakul). Foto: Elmo Riig, Marko Saarm

Viljandi linnavalitsus ei otsi hiljuti direktorita jäänud Mängupesa lasteaiale uut juhti ning tahab asutuse sootuks teises linnajaos asuva Krõlli lasteaiaga ühendada.

Maakonnakeskuse suurima ja vanima, 12 rühmaga Mängupesa lasteaia senine direktor Maiki Vanahans teatas augustis, et lahkub isiklikel põhjustel ametist. Nüüdseks on raekojas küpsenud plaan jätta koht täitmata ning viia Männimäe kortermajade vahel paikneva asutuse juhtimine juriidiliselt Paalalinnas tegutseva poole väiksema Krõlli lasteaia alla.

Teisisõnu hakkaks Mängupesa juhtima Krõlli direktor Margit Suurmets, kuid kohapeal korraldaks igapäevast tööd praegugi ametis olev õppejuht Katrin Larm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles