Kolmest parim pulgakas

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Üllar Priks
Copy
Leola ärikeskuse esimesele korrusele rajatud punastes toonides söögikoht on hubane ja mugava mööbliga.
Leola ärikeskuse esimesele korrusele rajatud punastes toonides söögikoht on hubane ja mugava mööbliga. Foto: Üllar Priks

Mõni nädal tagasi avas Viljandis Leola majas uksed järjekordne Aasia restoran nimega Billa Maya. Kui piirduda ainult menüü sirvimisega, on see hiinakas nagu iga teine. Ometi on tal konkurentide ees nii mõnigi eelis.

Teade uuest pulgakast pani esiti õlgu kehitama. Palju siis Viljandis ikka leidub inimesi, kes iga päev Kung Pao kana või kevadrulle näost sisse tahaksid jahvatada. Vahet pole, kas tunkedes töömees või kostüümis pangateller – lõunasöögiks kipume ikkagi eelistama vana head hakklihakastet või šnitslilatakat. 

Kesklinnas teenindab idamaiste maitsete eelistajaid ketirestoran Vaga Mama ja Vaksali tänaval Draakon. Nüüd saab siis pärast tururingi põigata Billa Mayasse. 

Märksõnad

Tagasi üles