Enne spordiväljakule astumist käivad memmed ja taadid pidurõivaid tuulutamas

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelolev nädalavahetus toob 1. oktoobril kaasa rahvusvahelise eakate päeva, mille puhul korraldatakse pidusid peaaegu igas maakonna nurgas ning uuel nädalal tähistavad maakonna eakad seda päeva ka üheskoos Viljandi linnastaadionil sportides.
Eelolev nädalavahetus toob 1. oktoobril kaasa rahvusvahelise eakate päeva, mille puhul korraldatakse pidusid peaaegu igas maakonna nurgas ning uuel nädalal tähistavad maakonna eakad seda päeva ka üheskoos Viljandi linnastaadionil sportides. Foto: Elmo Riig

Sel laupäeval on rahvusvaheline eakate päev ning sel puhul ei jäta peaaegu ükski Viljandimaa vald ega linn oma eakaid üksi koduseinte vahele kringlit sööma. Ettevõtmisi on tulemas rohkem kui kahel käel sõrmi. 

Tervet maakonda hõlmavat rahvusvahelist eakate päeva tähistatakse Viljandi linnastaadionil 3. oktoobril algusega kell 12 ning siis on kavas kepikõnd, sportlikud mängud ja muusikaline tervitus. Eakatele mõeldud päevaseid pidusid toob aga juba eelolev nädalavahetus. 

Ramsi vabaajakeskuse juhataja Maire Rahnel tähendas, et umbes 60 tulijale on etteastet tegema kutsutud Eesti Filharmoonia kammerkoori laulja Rainer Vilu, kes esitab kava «Unustamatu Georg Ots». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles