Sergei Rodjukov: pärast naisevõttu tuli tahtmine joosta

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC meeskonna tänavuse hooaja ainus välismängija on Valgevenes Grodnas sündinud Sergei Rodjukov, kelle väljakul ülesnäidatud visa võitlusvaim ja püüdlikkus jätsid sümpaatse mulje.
Viljandi HC meeskonna tänavuse hooaja ainus välismängija on Valgevenes Grodnas sündinud Sergei Rodjukov, kelle väljakul ülesnäidatud visa võitlusvaim ja püüdlikkus jätsid sümpaatse mulje. Foto: Marko Saarm

Kolmapäeval esimest korda Viljandi käsipallipubliku ette astunud Sergei Rodjukov, Viljandi HC meeskonna valgevenelasest täiendus, sai korralikult mänguaega, näitas väljakul end visa võitlejana ning viskas kuus väravat, neist kolm seitsme meetri karistusviskest.

Pärast kohtumist oli 27-aastane Grodnas sündinud mängumees kohalikust publikust ja saalis valitsenud õhkkonnast vaimustuses. Valgevenes on ta mänginud kolmes meeskonnas ning viimati kuulus Minski Vitjazi rivistusse.

Oma karjäärist kõneldes tõdes Rodjukov, et see on olnud lünklik ja seda varjutab ligemale kolme aasta pikkuseks veninud paus, mil ta sporditegemist kuigi tõsiselt ei võtnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles