Mehed lajatasid trumbiga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aastal Eesti meistrivõistlustel hõbeda teeninud Viljandi HC näitas kolmapäeval HC Kehraga kohtudes kaunist ja võitluslikku mängu.
Möödunud aastal Eesti meistrivõistlustel hõbeda teeninud Viljandi HC näitas kolmapäeval HC Kehraga kohtudes kaunist ja võitluslikku mängu. Foto: Marko Saarm

Kolmapäeval Eesti käsipallimeistrivõistlustel HC Kehra / Horizon Pulp & Paperi üle suureskoorilise võidu saanud Viljandi HC meeskond näitas kodupublikule head kaitsetööd, millest hakkas hargnema loov ja kiire ründetegevus.

Mullused tiitlivõistluste poolfinalistid olid tänavusel turniiril vastamisi esimest korda ning viljandlased panid oma paremuse maksma võrdlemisi kohtumise algul. Avapoolajal võitsid nad 15:6 ja kogu mängu 25:17.

Viljandi HC peatreeneri Marko Koksi sõnul hakkas meeskonna mängumootor korralikult urisema suuresti tänu tihedale kaitseliinile. «Hea kaitse võimaldas meil kiirrünnakuid üles võtta ja tegi meie väravavahi Rasmus Otsa töö tublisti kergemaks. Rasmus muidugi väärib suurepärase esituse eest kõvasti kiitust,» kõneles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles