Sisukord
Paberleht
Postimees

Sööme sõnu. Hirmus jutt ja maitsev toit

2 min lugemist
Veisekoot köögiviljatambi ja koorekastmega FOTO: Üllar Priks

Olete te kunagi elus hobuseliha söönud? Mina olen. Sõbraga hautasime teise potis ära ja haukasime härmas viina kõrvale. Ilus õhtu oli. Noorusaeg tuli meelde. Lõpuks üürgasime kaelakuti Viidingu laule, kuni sõbra naine meile padjanurgad suhu toppis. 

Tellijale Tellijale

Saates «Hommik Anuga» oli hiljuti külas elukunstnik Juku-Kalle Raid ja too kiitis samuti hobuseliha. Kurtis ka, et Eestis niisugused sõnavõtud kuigi populaarsed pole: hobune olla ju ratsutamiseks. Mõistsin kohe mehe muret. Küllap on temagi seda hõrku looma menetledes sõprade seltsis kauneid õhtuid mööda saatnud.

Aga ma saan ka ratsutajatest aru, ausõna. Sellepärast ei annagi ma teile praegu hobuseliharetsepti. Annan hoopis lehma oma. Täitsa ise mõtlesin välja. Noh enam-vähem.

05.06.2020 07.06.2020
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto