Olete te kunagi elus hobuseliha söönud? Mina olen. Sõbraga hautasime teise potis ära ja haukasime härmas viina kõrvale. Ilus õhtu oli. Noorusaeg tuli meelde. Lõpuks üürgasime kaelakuti Viidingu laule, kuni sõbra naine meile padjanurgad suhu toppis.
Tellijale
Sööme sõnu. Hirmus jutt ja maitsev toit
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saates «Hommik Anuga» oli hiljuti külas elukunstnik Juku-Kalle Raid ja too kiitis samuti hobuseliha. Kurtis ka, et Eestis niisugused sõnavõtud kuigi populaarsed pole: hobune olla ju ratsutamiseks. Mõistsin kohe mehe muret. Küllap on temagi seda hõrku looma menetledes sõprade seltsis kauneid õhtuid mööda saatnud.