Koduse maadlushooaja avasid noored

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

17. septembril tegid Viljandimaa noored maadlejad võistlushooajaga algust Suure-Jaani spordihoones sarja «Nublust Nabiks» kolmandal etapil, kus olid eestlastele konkurentsi pakkumas ka lätlased ja soomlased. Kokku käis matil 104 sportlast.

Meie maakonna noortest oli eriti heas hoos Rainer-Kevin Suuder, kes kümne osalejaga kehakaalus alla 53 kg saavutas esikoha. Avaringis läks ta vastamisi Läti koondislase Ralfs Lukinsiga, keda ta varem polnud alistada suutnud. Kohtumine oli tasavägine, kuid teisel maadlusajal suutis Rainer-Kevin Suuder oma paremuse maksma panna ja 6:4 võidu võtta.

Pärast seda pöördus ta seljavõitude lainele: alistas kohtlajärvelase Aleksei Saulitsi, treeningukaaslase Erk Roosjärve ja esikohakohtumises lätlase Rainers Lūkinsi. Samas kaalus said Viljandimaa poisid Kaupo Kruusmäe ja Erk Roosjärv viienda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles