Vennad tagasid endale tiitli

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Subi teenis koos oma vennast kaardilugeja Raido Subiga sõidetud Tartu rallil EMV4 klassis esikoha. Sellega tagasid nad endale juba enne viimast etappi Eesti meistri tiitli.
Kristo Subi teenis koos oma vennast kaardilugeja Raido Subiga sõidetud Tartu rallil EMV4 klassis esikoha. Sellega tagasid nad endale juba enne viimast etappi Eesti meistri tiitli. Foto: Erakogu

Abja vallast pärit vennad Kristo ja Raido Subi vormisid reedel ja laupäeval peetud Penetron Tartu Rallyl endale Eesti autoralli meistrivõistluste EMV4 klassi tiitli, teenides hooaja kolmanda võidu.

«Kui pilt lehes ja medal kaelas, on kõik hästi,» tsiteeris Kristo Subi Eesti autoralli legendaarset sõidu- ja jutumeest Margus Murakat. «Sellele ütlemisele on raske vastu vaielda ja see kehtib kindlasti meiegi puhul.»

Subid tegid Tartu rallil rahvuslikus kuni kaheliitrise mootoriga kaheveoliste autode võistlusklassis konkurentsitult kiireimat sõitu: kavas olnud 11 katsest võitsid nad kaheksa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles