Viljandis valitakse aeroobikakuninganna

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ürituse korraldaja Tatjana Golub on edukalt osalenud üle-eestilise aeroobikakuninganna valimisel. Nüüd soovib ta kutsuda teisi võistlema.
Ürituse korraldaja Tatjana Golub on edukalt osalenud üle-eestilise aeroobikakuninganna valimisel. Nüüd soovib ta kutsuda teisi võistlema. Foto: Elmo Riig

Sportlikud neiud ja naised saavad ennast registreerida Viljandi aeroobikakuninganna võistlusele ja harrastajate maratonile, mis leiavad aset järgmise nädala laupäeval klubis Hope.

Ürituse korraldaja, spordiklubi Hope omanik Tatjana Golub ütles, et 19. veebruaril on aeroobikakuninganna valimisele oodatud võistlejad kogu Viljandimaalt. Seal saavad osaleda neiud ja naised alates 16. eluaastast.

Viljandi aeroobikakuninganna valimisel peavad võistlejad läbi tegema kolm vooru, kus žürii jälgib nende osavust, vastupidavust ja särtsakust. Arvesse võetakse ka kostüümide originaalsust ja seda, kui palju vaeva on ettevalmistustega nähtud.

«Kuninganna peab ikkagi silma paistma! Ta peab olema liikuv ja särav,» selgitas korraldaja.

Võitja läheb Eesti aeroobikakuninganna valimisele, mis leiab traditsiooniliselt aset oktoobris. Teda ootab ka Viljandi firmade abiga kokku pandud auhinnalaud.

Enne kell 16 algavat võistlust saavad aga liikumisrõõmu tunda kõik teised aeroobikahuvilised, nii algajad kui edasijõudnud.

Kell 14 algab spordiklubis Hope aeroobikamaraton, kus kohaliku treeneri Enn Meiesaare kõrval astuvad üles külalistreenerid. Viljandlasi tuleb juhendama Eesti aeroobikakuninganna 2007 Merle Laud. Teise külalisena jagab energiat Peeter Karask, kes on mitme Tallinna klubi treener ning tuntud ka tõsielusarjast «Kaalust alla», kus ta juhendas ühte võistkonda.

Tatjana Golub rõhutas, et kuna nii maratonil kui võistlusel on osavõtjate arv piiratud, tuleb soovijatel ennast enne registreerida. Seda saab teha spordiklubi Hope veebileheküljel. Sealt saab infot ka klubis algava sõbranädala kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles