Kohus jättis õiguse keskkonnainspektoritele

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Need fotod on Viljandi vallas Puujala metsas tehtud mõni aeg pärast hundi laskmist. Väiksemal fotol on keskkonnainspektorid jäädvustanud verd ning selle põhjal tehtud DNA-analüüs kinnitas, et metsas oli lastud hunti.
Need fotod on Viljandi vallas Puujala metsas tehtud mõni aeg pärast hundi laskmist. Väiksemal fotol on keskkonnainspektorid jäädvustanud verd ning selle põhjal tehtud DNA-analüüs kinnitas, et metsas oli lastud hunti. Foto: Marko Saarm / keskkonnainspektsioon

Viljandi kohtumajas langetatud otsuse kohaselt jäi 57-aastane Viljandi valla jahimees süüdi hundi jahiloata tapmises ning selle eest peab ta tasuma 480 eurot trahvi.

Tartu maakohus jättis eile rahuldamata Mardo Tiidemanni kaebuse ega muutnud keskkonnainspektsiooni märtsis tehtud otsust, millega Tiidemanni karistati loata jahipidamise eest 480-eurose trahviga. Karistatu polnud märtsis langetatud otsusega päri ja kaebas selle edasi kohtusse.

Nüüdki pole protsess lõppenud, sest seitsme päeva jooksul on trahvi saanud mehel õigus otsus kõrgema astme kohtus vaidlustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles