Kehra loodab viljandlaste kaitse lahti harutada

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval kell 19 peavad Viljandi spordihoones Eesti käsipallimeistrivõistluste neljanda vooru kohtumise Viljandi HC ja HC Kehra / Horizon Pulp & Paper.

Mulluse hõbemedalisti Viljandi peatreener Marko Koks avaldas lootust, et tema hoolealuste vorm hakkab vaikselt paremuse poole liikuma.

«Nädalavahetusel on juba Balti liiga mängud ka ees, nii et tuleks käsipalli moodi mängu näitama hakata. Kehra on hea tugev vastane, kellega kohtumine annab vormist hea ülevaate.»

Kehral on nagu Viljandilgi sel hooajal üks liigakaotus, kui eelmisel nädalal jäi ta viie väravaga alla Põlva Servitile.

«Nad pääsesid esimesel poolajal liiga lihtsalt domineerima, aga mängu käik näitas, et võitmatud nad pole,» leidis peatreener Indrek Lillsoo kaotuses ka positiivset. «Viljandi mängib palju kaitse pealt. Kui meil õnnestub see lahti harutada, siis võiks võit tulla küll,» lisas ta.

Kohtumises Viljandiga saab Kehrat aidata mängujuht Uku-Tanel Laast, kes pole Lillsoo sõnul veel tippvormis, kuid annab peatreenerile magusa käigu juurde. Marko Koks ei saa kasutada Kristo Voikat, kes rebestas eelmises liigamängus säärelihast. «Laseme tal rahulikult taastuda. Kui tal teist korda veel midagi sellist juhtub, võib mängupaus venida pooleaastaseks,» kõneles treener.

Mängust teeb otseülekande Postimees, kelle vahendusel jõuab videopilt ka Sakala digilehel lugejateni, ent nagu ütles Viljandi HC meeskonna juhendaja, oodatakse toetajaid eelkõige ikkagi kodusaali omadele kaasa elama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles