Gunnar Klettenberg oli Venemaa etapil kuues

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval lõppes Moskva lähistel Maxima ratsakeskuses peetud rahvusvaheliste takistussõiduvõistluste sari Kesk-Euroopa liiga maailmakarikavõistluste etapi punkte andnud sõiduga ning Gunnar Klettenberg ja Quote lõpetasid seal kuuenda kohaga.

Maailmakarikavõistluste arvestusse kuulunud Maxima sõidul osales 26 võistluspaari Venemaalt, Eestist, Lätist, Leedust ja Valgevenest. Ümberhüpetele pääses kuus sportlast, nende hulgas Gunnar Klettenberg hobusega Quote.

Paraku tuli meie esimesena startinud sportlaspaaril ümberhüpetel üks takistus maha ja konkurendid suutsid ümberhüpetel vigu vältida. Nii pidi Klettenberg leppima kuuenda kohaga. Etapivõit jäi seekord Venemaale. Selle saavutas Viktoria Kraševitš hobusega Arinjo V. Teisel kohal lõpetasid Natalia Simonia ja Klen ning kolmandal Mihhail Šemšelev ja Haldor.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles