Naiskond teenis võidulisa

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallinaiskond Viljandi Metall alustab laupäeval Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeriat.
Võrkpallinaiskond Viljandi Metall alustab laupäeval Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeriat. Foto: Elmo Riig / Sakala

Nädalavahetusel Eesti naiste võrkpalli meistrivõistlustel kaks kohtumist pidanud Viljandi Metall alistas laupäeval pealinnas Tallinna ülikooli ning päev hiljem kodulinnas peetud kohtumises GMP esinduse.


Laupäeval Tallinnas aset leinud mängus olid viljandlannad vastasest üle kolme geimiga. Kaks esimest lõppesid nende eduga 25:22 ning viimaseks jäänud geim tulemusega 25:15.

Kaks tiitlivõistluste kõrgeima positsiooniga võistkonda kohtusid pühapäeval maagümnaasiumis. Kodusaalis mänginud Viljandi Metall loovutas seal vastasele ühe geimi.

Tänavustel tiitlivõistlustel 14. võidu vormistanud Viljandi naiskond tuli avageimis välja 17:22 kaotsusseisust, võites 25:23. Ka järgmises geimis oli ta veenvalt parem, saades võidu 25:17, ent kaotas seejärel sama seisuga geimi külalistele. Kohtumise viimaseks jäänud geimis korraliku pallingu vastuvõtu ja tugeva rünnaku toel mängumootori taas käima saanud naiskond vomistas 25:21 geimi- ja 3:1 mänguvõidu.

Eesti naiste võrkpalli meistrivõistluste põhiturniiril on Viljandi Metallil pidada veel üks kohtumine, mis leiab aset eeloleval laupäeval Võrus sealse konkurendiga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles