Meeskond rihib esiliiga võidukarikat

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleviku klubi presidendi ja mängija Raiko Mutle sõnul on meeskonnal sel hooajal läinud suurepäraselt, kuid meistrivõistluste lõpuni on jäänud veel kaheksa kohtumist.
Tuleviku klubi presidendi ja mängija Raiko Mutle sõnul on meeskonnal sel hooajal läinud suurepäraselt, kuid meistrivõistluste lõpuni on jäänud veel kaheksa kohtumist. Foto: Elmo Riig

Neljapäeval teenitud kolme tabelipunktiga tagas Viljandi jalgpalliklubi Tulevik endale aastase vahepausi järel koha Eesti jalgpalli tugevaimas, Premium-liigas ning klubi presidendi Raiko Mutle sõnul tahab meeskond tunamulluste konkurentide sekka minna esiliiga võidukarikaga.

Raiko Mutle, hooaja peamine eesmärk sai Tuleviku meeskonnal loodetust varem täidetud. Kas nüüd on sihikul liiga võidukarikas?

Jah, matemaatiliselt oleme ühe osa eesmärgist täitnud. Aga meie ülesanne polnud mitte lihtsalt tagasi kõrgliigasse jõuda, vaid teha seda väärikalt ning mis saab veel väärikam olla, kui minna tippseltskonda esiliiga võitjana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles