Muru hoiab niitjaid tööl

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et muru kasvab suvise kiirusega, ei saa Viljandi Linnahooldus ajutiselt palgatud niitjaid kuidagi minema saata.
Et muru kasvab suvise kiirusega, ei saa Viljandi Linnahooldus ajutiselt palgatud niitjaid kuidagi minema saata. Foto: Kenno Soo

Viljandi Linnahooldus on pidanud osa trimmerimeeste ajutisi lepinguid pikendama, sest ehkki käes on septembri keskpaik, kasvavad hein ja muru südasuvise hooga.

«Tõepoolest, tänavu tundub, et september oli augustis ja august on septembris,» nentis Viljandi Linnahoolduse juht Margus Suigusaar. Et niita on vaja suvise sagedusega, on pooled suveks juurde palgatud trimmerimehed endiselt ametis ning pole veel teada, millal heakorraettevõte saab nendega hooajalise lepingu lõpetada.

Suve hakul palkas Linnahooldus kuus ajutist trimmerdajat ning kolm neist jätkab praegu. «Niitmisperioodil vajamegi kõige enam lisatööjõudu,» tunnistas Suigusaar. Talvise lumelükkamisega ja sügisese lehtede koristamisega saavad enamasti hakkama masinad ning selleks pole ajutist tööjõudu vaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles