Linnajuhid muretsevad, ehitajad rahustavad

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koidu tänava kate on juba aastaid olnud Viljandi südalinnas üks konarlikumaid. Praeguse plaani kohaselt peaks sinna uus asfalt maha saama 1. novembriks.
Koidu tänava kate on juba aastaid olnud Viljandi südalinnas üks konarlikumaid. Praeguse plaani kohaselt peaks sinna uus asfalt maha saama 1. novembriks. Foto: Elmo Riig

Viljandi linnavalitsus läkitas tee-ehitusfirmale Marble ja elektrimontaažitööde tegijale Elars kirja, milles väljendas muret kahe kesklinna tänava remondi viibimise pärast.

Hangete peaspetsialisti Kaidi Brauni allkirja kandvas pöördumises juhitakse tähelepanu Lossi ja Koidu tänava katte ja valgustuse renoveerimise töövõtulepingu puudustele. Näiteks märgitakse, et erinevalt sellest, mis augustis kokku oli lepitud, pole seni töövõtjatelt kooskõlastamiseks laekunud ehituse eelprojekti.

«On äärmiselt kahetsusväärne, et olete ettevalmistavate tegevustega mahajäämuses ja ehitusega ei ole töömaa-aladel veel võimalik algust teha,» seisab kirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles