Käsipallurid on täna lahingus Põlvas

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel peetakse täna teine mänguvoor, mille keskses kohtumises on vastamisi eelmise hooaja finalistid Põlva Serviti ja Viljandi HC.

Tiitlikaitsjale Servitile on see hooaja esimene meistriliiga kohtumine. Samas on põlvalastel sel hooajal tugevaid kohtumisi konkurentidest rohkem, sest Eesti meister pidas kaks eurosarja mängu Rumeenia Timisoara klubiga.

Ka kodune mängugraafik on Servitile paras proovikivi.

«Ei mäletagi, et oleks kunagi nii olnud, et kohe mängime eelmise hooaja finalisti, siis pronksmedalisti ja siis neljanda koha omanikuga,» kõneles Põlva meeskonna juhendaja Kalmer Musting. «Aga mängida tuleb kõigiga, nii et vahet pole.»

Musting avaldas heameelt, et euromängud meeskonnale kogemust tõid.

Meistriliiga alustuseks Tallasest 26:21 jagu saanud Viljandi peatreener Marko Koks sõnas, et mängulise poolega tuleb veel vaeva näha, ning tõdes, et hooaeg on kuidagi ootamatul vara alanud. «Usun, et Serviti on meist paremas mänguvormis. Oleme pigem füüsilisele poolele rõhku pannud,» ütles Koks ja lisas, et kui tema hoolealustel õnnestub Servitile oma mängu peale suruda, on üllatused võimalikud.

Viljandi HC ja Põlva Serviti hooaja esimene vastasseis algab Põlva Mesikäpa hallis täna kell 19. Postimehe vahendusel näitab mängu ka Sakala digileht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles