Garderoobitädide asemele tulevad lukustatavad kapid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanasse tuttavasse riidehoiuruumi tulevad peagi spetsiaalsed lukustatavad kapid. Kohale peaksid need jõudma lähinädalate jooksul.
Vanasse tuttavasse riidehoiuruumi tulevad peagi spetsiaalsed lukustatavad kapid. Kohale peaksid need jõudma lähinädalate jooksul. Foto: Elmo Riig

Viljandi linnaraamatukogu riidehoius ei ole enam ametis garderoobitädisid ning ülerõivad ja koti saab peagi hoiule jätta spetsiaalsetesse kappidesse.

Sakala keskuse hingekirjas olnud kaks raamatukogu garderoobihoidja ametikohta on koondatud. Kahte ametikohta täitis kolm inimest ning nemad ei tööta seal juba kesksuvest saadik. Et raamatukogu garderoob oli suvel niikuinii suletud, torkas töötajate puudumine silma alles nüüd.

«Üks põhjus on muidugi kokkuhoid, teine aga see, et ega neil seal liiga palju tööd ka ei olnud,» rääkis Sakala keskuse direktor Jaanus Kukk. «Paki- ja riietehoiu lahendame nüüd teistmoodi. Alla tulevad spetsiaalsed hoiukapid. Nende saabumine on mõnevõrra viibinud, aga nad jõuavad kohale lähinädalatel.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles