Raamatupood läheb õnneloosi ja valdade toel talvele vastu

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Legendaarses Abja-Paluoja raamatukaupluses toimetavad Lia Kuik ja Kadri Niilikse. Selleks, et pood võiks ka edaspidi ostjaid rõõmustada, olid naised sunnitud vallavalitsustelt abi paluma.
Legendaarses Abja-Paluoja raamatukaupluses toimetavad Lia Kuik ja Kadri Niilikse. Selleks, et pood võiks ka edaspidi ostjaid rõõmustada, olid naised sunnitud vallavalitsustelt abi paluma. Foto: Elmo Riig

Kas teate mõnda raamatupoodi, kust saab osta õnneloosi ja võita muu hulgas ämbritäie kukeseeni või Pajumäe talu toodangut? Üks ja tõenäoliselt ainuke selline asub Abja-Paluojal. Seda, et pood püsima jääks, toetavad nii kliendid kui vallad.

Kolm eurot maksev õnneloos on käima lükatud selleks, et aidata poel talvele vastu minna. Auhindu on lisaks poele välja pannud selle sõbrad – nii oli ka üleeile võidetud seeneämber letile sattunud. 

Kui müügiruumis seisev ahi töötab, siis tagumise ruumi oma pole lubatud enam kütta. Poe juhataja Lia Kuik, kellel jookseb Abja raamatupoes 32. aasta, ütles, et see oli läbi juba siis, kui ta tööle tuli, aga nüüd on võlv sisse kukkunud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles