Politsei otsib kadunud Stevenit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steven
Steven Foto: Politsei

Politsei otsib taga kolm nädalat tagasi Viljandimaal kodust lahkunud ja kadunuks jäänud 18-aastast Stevenit, keda nähti viimati 15. augustil Tarvastu vallas asuvas kodus, kust ta pidi minema Võrru sõbra juurde. Tagantjärele on teada, et ta ei jõudnud sinna.

«Poiss on ka varem kodust lahkunud nii, et lähedastele on tema asukoht mõnda aega teadmata. Seepärast ei tekkinud esiti tema nüüdselgi eemalolekul suuri küsimusi. Samas nõnda kauaks ei ole ta seni ära jäänud,» kirjeldas Viljandi piirkonnapolitseinik Silver Simuste.

Ta selgitas, et sõbrad ja tuttavad ei ole noormeest näinud ning välja lülitatud mobiiltelefon ei võimalda pikemat aega poisiga kontakti saada. «Politseile teadaolevalt vajab noormees oma tervisliku seisundi tõttu aeg-ajalt kõrvalist abi ja järelevalvet. Seda saamata on suurem oht, et ta võib sattuda abitusse seisundisse. Veelgi suuremat muret põhjustab kuuldus, nagu soovinuks noormees lahkuda välismaale,» rääkis piirkonnapolitseinik. Tema kinnitusel kontrollib politsei kõiki versioone, et poisi asukoht võimalikult kiiresti tuvastada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles