Rattatreener rajas Uueveskile ranna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks suurt veoautokoormat liiva ning ratturitel on olemas vajalik takistus ning linlastel uus rannariba.
Kaks suurt veoautokoormat liiva ning ratturitel on olemas vajalik takistus ning linlastel uus rannariba. Foto: Marko Saarm

Viljandi rattaklubi treeneril oli vaja ehitada Uueveskil kasutatavale rattakrossirajale liivatakistus. Mure sai neljapäeval lahendatud nii, et Uueveski treppide all on ratturitel edaspidi vajalik rajaelement ja teistel linlastel rannariba.

«Mõtlesime, kuhu võiks linn anda liiva mahapaneku loa, ja oma lapsepõlvest tuli meelde, et see koht oli viljandlaste seas tuntud kui lasterand,» rääkis treener ja rajameister Marek Johanson. Nii saadigi linnalt luba.

Johansoni sõnul kasutavad ratturid seda võistlemiseks ja treenimiseks sügiseti ja sedagi mõne nädala vältel. Ülejäänud aeg võib see olla kasutusel rannana. «Mina mäletan, kuidas lapsena sai just selles kohas ujutud ja päevitatud,» rääkis Johanson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles