Sisehallis tuli lisaks hõbedat ja pronksi

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa naiste kolmikhüpperekordi omanik Triin Eerme sai nädalavahetusel pealinnas Eesti noorsooklassi sisemeistrivõistlustel hõbemedali. Pilt on tehtud mullu Viljandi staadionil peetud võistlusel.
Viljandimaa naiste kolmikhüpperekordi omanik Triin Eerme sai nädalavahetusel pealinnas Eesti noorsooklassi sisemeistrivõistlustel hõbemedali. Pilt on tehtud mullu Viljandi staadionil peetud võistlusel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti juunioride ja noorsoo sisekergejõustiku meistrivõistlused Viljandimaa klubidele talihooaja meistreid ei andnud, aga hõbemedaleid korjasid meie sportlased neljal alal.

Pealinnas Lasnamäe hallis kahes vanuserühmas peetud sisehooaja meistrivõistlustel pälvis Viljandi kergejõustikuseltsi Sakala esindaja Triin Eerme hõbeda kolmikhüppes ja pronksi 60 meetri jooksus.

Maakonna naiste kolmikhüpperekordi omanik Triin Eerme sai tiitlivõistlustel parima sooritusena kirja 12.23. Alavõiduks oleks noorsooklassi kuuluv sportlane vajanud tulemust, mis ületanuks tema senise tippsaavutuse.

Numbritega 12.67 võitis kolmikhüppe tallinlanna Merilyn Uudmäe. Triin Eermele kuuluv Viljandi maakonna rekord on 11 sentimeetrit nõrgem.

Naiste noorsooklassi sprindi finaalis said Triin Eerme ja klubi Staier esindaja Merli Lill võrdse aja: 8,12. Nendest nobedamad olid kaks Tartu ülikooli esindajat, tulemusega 7,47 pälvis kulla Grit Šadeiko. Lõpp-protokolli ühe ja sama tulemuse kirja saanud Viljandimaa sportlastest andis elektroonika pronksi Triin Eermele.

Meesjuunioride 60 meetri jooksus Tallinnas uue isikliku tipptulemuse 7,01 teinud Martin Männik pärjati tiitlivõistluste hõbedaga. Kädi Kampus lõpetas tulemusega 2.60 ja teise kohaga naisjuunioride teivashüppes ning Kati Ojaloo 12.68 noorsooklassi kuulitõukes oli samuti väärt teist kohta.

Nelja hõbeda kõrvale korjasid Viljandimaa esindajad tiitlivõistlustel sama arvu kolmandaid kohti.

Triin Eerme kõrval olid Viljandimaalt kolmandad veel Kätlin Tõllasson tulemusega 12.01 naisjuunioride kuulitõukes, Mart Meos 15.38-ga noorsooklassi kuulitõukes ning Kristo Sosi 13.27-ga sama vanuserühma kolmikhüppes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles