Juunior koputab koondise uksele

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juunioride klassi kuuluv Maris Tetsmann on teinud suurepärase hooaja ning sekkunud ägedalt täiskasvanute klassi medalite jagamisse.
Juunioride klassi kuuluv Maris Tetsmann on teinud suurepärase hooaja ning sekkunud ägedalt täiskasvanute klassi medalite jagamisse. Foto: Elmo Riig

Esimest hooaega juunioride seas võistlev Viljandi spordikooli vibulaskja Maris Tetsmann on lõpetamas suurepärast aastat, mida kaunistavad Eesti täiskasvanute meistri tiitel distantsilaskmises ja läinud pühapäeval teenitud hõbe olümpiaringi laskmises.

Nädalavahetusel Puiatus Vana-Võidu vibuklubi korraldusel peetud Eesti täiskasvanute olümpiaringi laskmise meistrivõistlustel hulga nimekaid konkurente seljataha jätnud 18-aastane Maris Tetsmann tõdes, et kulla võitmiseks oleks tal olnud tarvis täiuslikke seeriaid, ning kiitis meistriks pärjatud Reena Pärnatit. «Reena lasi finaalis 29-silmaseid seeriaid. Tema alistamiseks oleks mul tulnud teha seeriaid 30-ga, seda aga juhtub ikka võrdlemisi harva.»

Viljandimaa sportvibu klassi sportlastest parima tulemuse saavutanud Tetsmann püstitas eelvõistlusel 620 silmaga ka oma uue isikliku rekordi ning alistas duell-laskmise teises ringis klubikaaslase Laura Tuka ja poolfinaalis Eesti koondislase Siret Luige.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles