Inglitiibadega kujuke rändas Ene Raudlale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi lastekaitse klubi esindaja Marika Poolakese (vasakul) ulatas õnnitlussõnade saatel rändauhinna psühholoog Ene Raudlale.
Viljandi lastekaitse klubi esindaja Marika Poolakese (vasakul) ulatas õnnitlussõnade saatel rändauhinna psühholoog Ene Raudlale. Foto: Elmo Riig

Viljandi lastekaitse klubi esindajad andsid esmaspäeval psühholoog Ene Raudlale rändauhinna, tunnustades sellega tema panust vanemahariduse andmisse ja edendamisse.

«Meil on suur au anda Ene Raudlale rändauhind, mida liit hakkab välja andma üks kord aastas,» ütles Viljandi lastekaitse liidu esindaja Marika Poolakese esmaspäeval nõustamiskeskuses Vasem-Parem aset leidnud tseremoonial.

Rändauhinnaks on keraamik Raivo Koidu valmistatud inglitiibadega kuju, mis on vormitud Viljandi lastekaitse klubi logo järgi. See kannab edasi mõtet, et iga laps võib olla ingellikult hea, kui teda osata õigesti kasvatada.

Rändauhinna peab Ene Raudla järgmisel aastal edasi andma järgmisele tunnustatule, kuid  mälestuseks jääb talle pisike puidust süda, mis on kaunistatud lastekaitse liidu logoga.

«Soovime, et sa ikka jaksaksid ja tahaksid seda tööd edasi teha!» laususid tunnustajad.

Lastekaitse liidu liikme Margit Pajo sõnul pälvis Ene Raudla tunnustuse sellega, et ta on väga kaua meie maakonnas töötanud ning selle aja jooksul koolitanud ja nõustanud nii lapsevanemaid kui spetsialiste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles