Tallinna tänav 8 maja ehitustöödel on Sakala silma peal hoidnud 2014. aasta kevadest. Kui võrrelda eri aastatel Tartu tänava poolt tehtud ülesvõtteid, siis väliselt ei pruugi edusammudest aru saada – tellingud on vaid rohkem luitunud. Esimesel korrusel asuva Pappa Pizza laes võib näha veekahjustusi, aga erinevalt mitmest teisest rentnikust püsib see söögikoht vankumatult pardal.
Tallinna tänav 8 maja ehitustöödel on Sakala silma peal hoidnud 2014. aasta kevadest. Kui võrrelda eri aastatel Tartu tänava poolt tehtud ülesvõtteid, siis väliselt ei pruugi edusammudest aru saada – tellingud on vaid rohkem luitunud. Esimesel korrusel asuva Pappa Pizza laes võib näha veekahjustusi, aga erinevalt mitmest teisest rentnikust püsib see söögikoht vankumatult pardal. Foto: Elmo Riig

Lõppema hakkab kolmas suvi, mil Viljandi peatänava ääres seisab tellingutega ümbritsetud maja. Kui kevadel avaldas Tallinna tänav 8 peremees Aleksander Laane lootust töödega ühele poole jõuda veel sel aastal, siis nüüd ta selle tõenäosust ei kinnitanud.

Tellingute taha peitunud maja omanik tahab fassaadi kallale asuda

KETLIN BELJAEV

Kommentaarid
Copy