Viiratsi vallavanem jäi ametisse

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viiratsi vallavanem Sulev Kannimäe ei tahtnud arengukava kohta arvamust avaldada ning leidis, et seda peaksid tegema rahvas ja volikogu.
Viiratsi vallavanem Sulev Kannimäe ei tahtnud arengukava kohta arvamust avaldada ning leidis, et seda peaksid tegema rahvas ja volikogu. Foto: Elmo Riig

Eelmise nädalal lõpul Viiratsi volikogus korraldatud umbusaldushääletus vallavanem Sulev Kannimäe vastu ei leidnud toetust ning senine vallajuht jätkab ametis.

Viiratsi volikogus opositsiooni kuuluva Rahvaliidu esindajad heitsid vallavanemale ette halba tööd Viiratsi uue arengukava koostamisel. Nende hinnangul oli tegemist väga kehvalt koostatud dokumendiga ning nägid selles vallajuhi süüd.

Volikogu esimees Kaupo Kase tunnistas, et esimeses versioonis oli arengukavas vigu, kuid need parandati. Rahvaliidule heitis Kase ette, et nad pole valla kõige olulisema dokumendiga üldse tutvunudki.

Neljapäeval volikogus olnud hääletusel toetas Kannimäed kümme saadikut ning tema vastu oli viis rahvaesindajat. Kaks jäid erapooletuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles