Tiitlivõistlus tõi aerutajatele kaheksa medalit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Augusti algul leidis Harku järvel aset aerutajate hooaja tähtsaim jõuproov, täiskasvanute ja noorte Eesti meistrivõistlused. Viljandlased olid esindatud kuueliikmelise koosseisuga, kes tõi koju kaheksa auhinnalist kohta.

Erakordselt head ilmaolud võimaldasid meie sportlastel saavutatud vormi maksimaalselt realiseerida. Viimastel aastatel kaarte seganud suure külglaine asemel oli tänavu esimesel võistluspäeval Harku järve pind peaaegu peegelsile ning teisel päeval tiivustas sportlasi meeldiv taganttuul.

Esimesel päeval võisteldi 200 ja 1000 meetri distantsil. Viljandlaste medaliarve avas Madis Vitsut meeste kanuude sprindis, kui sai kolmanda koha pärnaka Joosep Karlsoni ja narvalase Dmitri Fjodorovi järel. Koos vend Mihkel Vitsutiga teenis ta kahekanuul hõbemedali. 1000 meetri distantsil teenisid vennad Vitsutid kahekanuul pronksi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles