Esimene jupp uueks ehitatud teed muutub sügiseks sõidetavaks (1)

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaksali tänav ootab nädala jooksul uut asfaltkatet ja siis saab selle liikluseks avada. Seejärel valmivad mõne kuu jooksul kõnniteed ja haljasalad.
Vaksali tänav ootab nädala jooksul uut asfaltkatet ja siis saab selle liikluseks avada. Seejärel valmivad mõne kuu jooksul kõnniteed ja haljasalad. Foto: Marko Saarm

Hoolimata möödunud nädalate vihmast on Viljandi raudteejaama ümbruse renoveerimise esimene etapp jõudnud sinnamaale, et septembris saavad autod uuel teel juba sõita.

Vaksali tänava lõik Riia maanteest Pärnu maanteeni läbib põhjaliku uuenduskuuri. Kuigi see valmib eeldatavasti oktoobris, on maapinnast allapoole jäävad tööd tehtud ning selle nädala jooksul loodavad ehitajad lõigu asfalteerida ja taas autodele avada. 

Aktsiaseltsi Lemminkäinen projektijuhi Mati Anspali sõnul on tee-ehitajad halvast ilmast hoolimata püsinud graafikus. «Ilm on olnud pehmelt öeldes huvitav,» sõnas ta. Ka edasised tööd sõltuvad suuresti sellest, kuidas on lood vihmaga, kuid septembri alguseks peaks kõigi eelduste järgi autod uuel kattel juba liikuda saama. «Siis saame edasi raudteejaama poole minna,» lisas ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles