Kobraste ja vihma koostöö pühkis suure tüki sõiduteest maamunalt

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile hommikuks oli lakkamatu vihmasadu ära viinud umbes poole Viiratsi ja Mustapali vahelisest kruusateest. Edasine sõltub sellest, kas truup õnnestub puhastada.
Eile hommikuks oli lakkamatu vihmasadu ära viinud umbes poole Viiratsi ja Mustapali vahelisest kruusateest. Edasine sõltub sellest, kas truup õnnestub puhastada. Foto: Alar Oherd

Maanteeamet oli eile lõuna ajal sunnitud sulgema Viljandi vallas Viiratsi ja Mustapali vahelise kruusatee, sest vihm oli selle üle ujutanud ja suure osa endaga kaasa viinud.

Kõnealusest teelõigust mõni kilomeeter eemal elav Alar Oherd ütles, et tee oli muutunud läbimatuks juba hommikul. «Mõlemal pool on vett triiki ja rohkemgi ning pool teest on juba ära uhutud,» kirjeldas Oherd olukorda.

Tema sõnul pole see lõik kellelegi õnneks ainuvõimalik kodutee. «Tuleb nüüd ringiga hakata sõitma ja sealt sõitnud buss peab hakkama ka kaugemalt käima,» rääkis Oherd. «Ilmselt on paari lähema tunni jooksul kogu tee hävinud,» ennustas ta kella kolme paiku pärastlõunal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles