Jahe vihm kastis kuumuse eest hoolitsevaid meistreid

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühing Koltsi Kaminad oli tulnud suvepäevadele terve meekonnaga. Kõigil üheksal mehel oli seljas suvepäevadeks trükitud särk kirjaga «Koltsikuradid». Selle kohta ütles Rando Kolts, et nad sebivad hulgakesi kõikjal ringi nagu väikesed paganad.
Osaühing Koltsi Kaminad oli tulnud suvepäevadele terve meekonnaga. Kõigil üheksal mehel oli seljas suvepäevadeks trükitud särk kirjaga «Koltsikuradid». Selle kohta ütles Rando Kolts, et nad sebivad hulgakesi kõikjal ringi nagu väikesed paganad. Foto: Elmo Riig

Muidu kuuma kolde nimel vaeva nägevad meistrimehed olid selle nädala vististi kõige vesisemal päeval kogunenud Valma seiklusparki, et pidada seal kümnendaid korstnapühkijate ja pottseppade suvepäevi. 

Suvepäevadele mitte sugugi sobiv ilm meistreid eemale ei peletanud. Kui mööda oli jalutanud juba kolmas Viljandimaa pottsepp, kes teatas, et kohalikke ametivendi on veelgi tulemas, tähendas osaühingu Koltsi Kaminad ninamees Rando Kolts, et nemad on Tallinnast kohe üheksakesi tulnud.

Osalejate rekord 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles