Õpilased alustasid loovtööd juba suvel

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellest kaheksanda klassi õpilase loovtööst sünnib pisike savimaja.
Sellest kaheksanda klassi õpilase loovtööst sünnib pisike savimaja. Foto: Erakogu

Koolikell pole veel kõlanud ning 1. septembrini on aega. Sellest hoolimata on osal kaheksandasse klassi astuvatel õpilastel enamik loovtööst juba tehtud. Seda võimaldas loovtöölaager.

Nimelt korraldas Soomaal asuv Tipu looduskool loovtöölaagri, et aidata õpilastel mahuka lõputöö praktiline osa teostada juba suvel.

Laagris osales ka kolm Kõpu kooli seitsmenda klassi lõpetanud noormeest. Nende klassiõpetaja Diana Pung oli suve hakul pisut murelik, sest mööbli restaureerimisest huvitatud noormehed olid lootnud juhendajaks saada üht eakat kooliõpetajat, kuid paraku siirdus too pensionile. Teades, kuidas loovtöö tegemine võib järgmisel aastal hiliskevadele lükkuda, tegi Pung lastevanematele ettepaneku lasta poistel loovtöö juba suvel pädevate juhendajate käe all ära teha. Kooli direktor, lapsevanemad ja õpilased olid nõus ning selle aja peale, kui kool sügisel algab, on neil loovtöö praktiline osa – puulusikate voolimine – juba tehtud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles