Sõudeklubi president tõi Viljandisse olümpiamedali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõudjad (vasakult) Kaspar Taimsoo, Allar Raja, Andrei Jämsä ja Tõnu Endrekson olid sel olümpial esimesed Eesti sportlased, kes said medali.
Sõudjad (vasakult) Kaspar Taimsoo, Allar Raja, Andrei Jämsä ja Tõnu Endrekson olid sel olümpial esimesed Eesti sportlased, kes said medali. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eile Rio de Janeiros Eesti neljapaadi eessõudja kohal istunud Viljandi sõudeklubi president Kaspar Taimsoo tõi kodulinna olümpiamedali. See on saavutus, milleni Viljandimaa sportlased pole aastakümneid küündinud.

«Ega päris viljandlase olümpiamedali võidule polegi saanud kaasa elada,» meenutas maakonna pikaaegne spordijuht Ilmar Kütt. «Olümpial medali võitnud Jüri Jaanson on küll Viljandist alustanud, aga karjääri jooksul ikka Pärnu klubisid esindanud.»

Kõik Kaspar Taimsoo lähedased ja sõbrad, kellega Sakala eile pärast pronksmedali võitu rääkis, olid kindlad, et see medal võideti, mitte ei kaotatud kõrgemat kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles