Viljandimaa noored kutsuvad eakaaslasi uuele festivalile

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuu aega tagasi plaanis Sander Pettai suure kontserdi korraldada Viljandi järve ääres. Et augustikuu ilm on heitlik olnud, on festivali muusikaline osa homme lennukitehases.
Kuu aega tagasi plaanis Sander Pettai suure kontserdi korraldada Viljandi järve ääres. Et augustikuu ilm on heitlik olnud, on festivali muusikaline osa homme lennukitehases. Foto: Marko Saarm

Täna algab Viljandi lennukitehases noortefestival «Humus», kus saab nautida kohalikku muusikat, osaleda õpitubades ja teha sporti.

Kui festivali korraldaja Sander Pettai umbes kuu aega tagasi Sakalale kahepäevast ettevõtmist tutvustas, oli juttu, et kohalikud bändid esinevad reede õhtul Viljandi rannas. Et augustikuine ilm on ettearvamatu, võtsid korraldajad vastu otsuse viia terve reede vältavate rannamängude järelpidu lennukitehasesse.

Lisaks varem väljahõigatud ansamblitele esineb seal ka Viljandi noorte lemmikbänd Angus. «Korraldus on läinud  väga hästi ja kõik sündmuse õnnestumiseks vajalik on valmis,» kinnitas Pettai. Tema sõnul on korraldajatel hea meel, et esinema on saadud huvitavad koolitajad ja head bändid. «Nüüd on vaja loota, et  info sündmusest on jõudnud piisava hulga noorteni.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles