Mis aitab turistil Viljandit mäletada?

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valdo Ots

Suvi toob Viljandisse turiste eri ilmanurkadest. Sakala uuris Viljandi turismiinfokeskuselt, Bonifatiuse gildi käsitööpoelt ja Lossi tänaval asuvalt kaupluselt Ehe ja Ehtne Käsitöö, mida turistid Viljandi mäletamiseks endale koju kaasa ostavad.

Viljandi turismiinfokeskuse infokonsultant Angela Aru ning Ehe ja Ehtne Kästitöö poe müüja Gerri Annerviik selgitasid, et turistid ostavad ennekõike väiksemaid ja kergemaid meeneid, et need kohvrisse ära mahuksid. Aru lisas, et vahet võib märgata ka lääne ja ida turistide vahel. Ta rääkis, et viimased kalduvad rohkem suuremaid suveniire, nagu kruuse ja seinataldrikuid ostma.

Postkaardid Viljandi vaadetega

Paberit ja pliiatsit kasutav kirjavahetus siiski elab. Viljandi turismiinfokeskuse infokonsultandi Angela Aru hinnangul on turistide seas väga populaarsed kohalike kaunite vaadetega postkaardid, mida võib endale mälestuseks jätta või kellelegi saata. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles