Maanteeamet rahustas, aga ei vastanud

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maanteeamet on kinnitanud, et eksamiautosid 2018. aastal Viljandis sõitmas enam ei näe. Linnavalitsuse küsimuste peale saadetud vastus jättis aga otsad endiselt lahtiseks.
Maanteeamet on kinnitanud, et eksamiautosid 2018. aastal Viljandis sõitmas enam ei näe. Linnavalitsuse küsimuste peale saadetud vastus jättis aga otsad endiselt lahtiseks. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Mõne nädala eest saatis Viljandi linnapea maanteeametile kirja, milles tahtis teada, kas ja miks Viljandis 2018. aastast enam sõidueksamit anda ei saa. Selgete vastuste asemel oli maanteeametist tulnud kiri täis mitmetimõistetavusi ja möödarääkimisi.

Esiti ütles linnapea Ando Kiviberg Sakalale, et temale mõjub kiri kui maanteeameti rahustamiskatse. Tema sõnul on sellest võimalik välja lugeda, et vähemalt esialgu muudatusi ei paista, ja see on igal juhul hea. «Viljandis eksamite andmise võimaluse kaotamist kirjas ei mainita – see on esimene positiivne asi,» lausus Kiviberg.

Paistab, nagu jääks siiski alles

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles