Suure-Jaani ja Olustvere saavad raudteega parema ühenduse

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügiseks valmib Suure-Jaani ja Olustvere vahel kergliiklustee, mis ühendab kaks asulat nende vahele jääva Olustvere raudteejaamaga.
Sügiseks valmib Suure-Jaani ja Olustvere vahel kergliiklustee, mis ühendab kaks asulat nende vahele jääva Olustvere raudteejaamaga. Foto: Kristiina Baum

Kahe kuu pärast valmiv kergliiklustee ühendab Suure-Jaanit ja Olustveret raudteejaama ning teineteisega.

Suure-Jaani ja Olustvere lähistel on juba kaks kergliiklusteed. Üks neist on paari kilomeetri pikkune lõik Suure-Jaani ja Kõidama asula vahel ning teine poolteisekilomeetrine valgustatud lõik Olustvere ja Reegoldi küla vahel. Nüüd rajab vald samasse piirkonda kolmanda, umbes neljakilomeetrise kergliiklustee lõigu, mis võimaldab turvaliselt suunduda Suure-Jaanist Kõidamale, mööda Olustvere raudteejaamast ning edasi Olustverre ja sealt tagasi kas jalgrattaga, rulluiskudega või jala. 

Suure-Jaani vallavanema Tõnu Aavasalu sõnul on äsja alanud kergliiklustee ehitus olnud vallal soolas juba mõned aastad. Sügiseks valmiva kergliiklustee keskmes on õpilaste turvalisus ja ühendus Olustvere raudteejaamaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles