Populaarne põgenemistuba tuleb varsti viljandlastele koju kätte

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Siimon (vasakul) on mänginud põgenemistoa mänge lapsepõlvest saati, olgugi et internetis. Ajapikku kogunenud teadmised ja kogemused viisid lõpuks selleni, et ta otsustas koos kaaslastega ise põgenemistoa luua. Pildil on tema kõrval sugulane Andres Siimon, kes on üks ettevõtmises kaasa löönud inimestest.
Andreas Siimon (vasakul) on mänginud põgenemistoa mänge lapsepõlvest saati, olgugi et internetis. Ajapikku kogunenud teadmised ja kogemused viisid lõpuks selleni, et ta otsustas koos kaaslastega ise põgenemistoa luua. Pildil on tema kõrval sugulane Andres Siimon, kes on üks ettevõtmises kaasa löönud inimestest. Foto: Elmo Riig

Maailmas palju huvilisi kogunud põgenemismängu saab juba lähiajal ka Viljandis proovida.

Seltskond inimesi on viimased nädalad toimetanud Lossi tänaval tekstiilitööstuse Mivar-Viva vastas asuvas hoones. Kunagise Mistra vabriku tänavapoolseid aknaid katavad maalingud ning ukse kohalt rippuval plagul seisab ingliskeelne sõna «escape» ehk «põgenemine».

Lapsepõlvest saati

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles