Mõisaküla pakkus nädalavahetusel verd, vihmasadu ja vahvaid elamusi

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi taipoksiklubi poksija Andi Uustalu võitis kaalukategoorias kuni 69 kilogrammi õhtu esimese matši Team Moisari võitleja Mac Ojasmaa vastu.
Viljandi taipoksiklubi poksija Andi Uustalu võitis kaalukategoorias kuni 69 kilogrammi õhtu esimese matši Team Moisari võitleja Mac Ojasmaa vastu. Foto: Liina Kütt

Kuigi Mõisaküla ei saanud rõõmustada publikurekordi üle, nagu enne tänavusi kodukandipäevi oli loodetud, jäid kohaletulnud pakutavaga rahule. 

Laupäeva lõuna paiku oli Mõisakülla laadale tulnud paarkümmend müüjat ja mõnisada huvilist. Kui veel üleeile paistis eelmüügi põhjal, et peoõhtule ja teistele üritustele koguneb palju huvilisi, mõjutasid sagedased  vihmahood viimase hetke otsustajad pigem koju jääma. Laadal oli näha enamasti kodumaist toodangut. 

Koos väikeste sugulastega laadale tulnud Tiiu Suure sõnul oli positiivne, et kohale oli toodud palju lastele mõeldud atraktsioone ja tooteid. Siiski nentis ta, et varasemate aastatega võrreldes on tunduvalt vähem müüjaid, samuti ka uudistajaid. «Eks vihm ole teinud oma töö,» arvas ta. Siiski avaldas ta heameelt, et kord aastas väikelinnale elu sisse puhutakse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles