Kainestusmajas püstitati kolme päevaga hooaja rekord

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pargipingil magavad purjus inimesed olid sel nädalavahetusel tavaline vaatepilt. Napsivendi tuli korravalvuritel patrullautoga politseimajja või koju sõidutada paarkümmend korda.
Pargipingil magavad purjus inimesed olid sel nädalavahetusel tavaline vaatepilt. Napsivendi tuli korravalvuritel patrullautoga politseimajja või koju sõidutada paarkümmend korda. Foto: Elmo Riig

Kümme purupurjus inimest tuli viia politseimajja kainenema ning üheksa veel koju välja magama. Selline oli politsei saak Viljandimaal nädalavahetusel, mis kujunes selle suve kõige töörohkemaks.

Kogu Lõuna-Eesti politseinikele oli lõppenud nädalavahetus erakordselt tihe ning politsei kainestuskambrites püstitati kolme päeva jooksul hooaja rekord: seal magas peatäie välja 125 inimest.

Viljandis oli nädalalõpul kainestusmajas ööbimiskohta vaja kümnel purupurjus inimesel. Üheksa väga purjus inimest viis politsei koju magama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles