Hendrik Aguri projektide taga on töö ja vaba aja sidumine

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristi Markov

Hendrik Agurit seob Hunt Kriimsilmaga see, et mõlemal on üheksa ametit, aga erinevalt Kriimsilmast saab Agur oma projektidega enamjaolt hakkama ning tema ettevõtmised toovad rõõmu.

Hendrik Aguri noorem vend Madis Agur nentis, et tema vanem vend on omapärane ja isepäine seikleja olnud lapsest saati. «tal on alati olnud oma jonn, millest kõrvalseisjad ei pruugi aeg-ajalt aru saada,» märkis Madis Agur.

Võib-olla on just jonn ja seiklushimu need, mis ajendavad Hendrik Agurit nii paljude asjadega tegelema. Ta on kümme aastat juhtinud üht Eesti mainekamat kooli, Gustav Adolfi gümnaasiumi Tallinnas. Lisaks direktoriametile pealinnas leiab ta aega rikastada mitmesuguste projektidega kohalikku elu Viljandimaal, kus ta on kasvanud. Olles üks Eesti erapilootide liidu asutamise eestvedajatest ja selle liidu praegune asepresident, korraldab Agur juba kümnendat aastat Karksi lennupäevi, mis toimuvad täna ja homme. Lisaks leiab tema eestvedamisel täna õhtul aset «Karksi rokk». Karksi vallas korraldas Agur juuli lõpus ka Mulgi jooksumaratoni, mis tänavu oli kuuendat korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles