Gümnasistid võtsid korvpallis mõõtu

, Viljandimaa spordiliidu juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa õppeasutuste gümnaasiumiastme tütarlaste turniiri võitis Jakobsoni kooli naiskond, kelle treener ja õpetaja on Tiit Ilver.
Viljandimaa õppeasutuste gümnaasiumiastme tütarlaste turniiri võitis Jakobsoni kooli naiskond, kelle treener ja õpetaja on Tiit Ilver. Foto: Margis Kurvits

Läinudnädalastel Viljandimaa koolide gümnaasiumiastme õpilaste korvpallivõistlustel osales neli nais- ja kaheksa meeskonda.

Tüdrukute turniiril sai kolme võiduga esikoha Jakobsoni gümnaasiumi esindus. Võistkonda kuulusid Anni Sepp, Jane Napritson, Evelin Varblane, Kerli Brafmann, Kristel Kukk, Heidi Reial, Greete Jänes, Kersti Luik, Girli Kikkas, Kristiine Karu ja Karoliina Koovit. Tüdrukute treener on Tiit Ilver.

Suure-Jaani gümnaasiumi naiskond, kes jäi omavahelises mängus võitjatele alla 19 punktiga, teenis teise koha. Kolmanda kohaga lõpetas turniiri Viljandi ühendatud kutsekeskkool, kes kaotas Suure-Jaanile vaid kahe ja Jakobsoni gümnaasiumile 18 punktiga. Neljandad olid tänavu Paalalinna gümnaasiumi tüdrukud.

Poiste turniiri mängud algasid kahes alagrupis. Seejärel pidasid alagruppide kaks paremat vaheringi kohtumisi.

Esimeses vahemängus läksid vastamisi Viljandi ühendatud kutsekeskkool ja Suure-Jaani. Sellest vastasseisust pääses tulemusega 65:23 finaali kutsekeskkooli meeskond. Teisest vahemängust jõudis finaali Jakobsoni kool, olles võitnud 32:20 maagümnaasiumi esindust. Esikohta otsustavas vastasseisus oli tulemusega 55:40 parem kutsekeskkool.

Võidukasse võistkonda kuulusid Jaan Pärgmaa, Andres Telkinen, Rasmus Ots, Vahur Paju, Tarmo Varblane, Kert Vallas, Toomas Kukk, Mihkel Taaber ja Kert Krehov. Poiste õpetaja on Marko Liiva.

Turniiri kolmandat kohta selgitavas mängus alistas Suure-Jaani 44:32 maagümnaasiumi.

Viljandimaa koolide kuuenda kuni üheksanda klassi poiste turniir leiab aset veebruaris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles