Äsja avatud pagariäri tahab pakkuda parimat

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kantrekülas Tehnika tänaval on pagariäri Caramel avatud kuuendat päeva. Pagar-kondiiter Gerda Härm asetab värskeid saiakesi letile.
Kantrekülas Tehnika tänaval on pagariäri Caramel avatud kuuendat päeva. Pagar-kondiiter Gerda Härm asetab värskeid saiakesi letile. Foto: Elmo Riig

Täna kuuendat päeva ootab Viljandis Kantrekülas kliente prantslaslikku saiaarmastust õhutav Carameli pagariäri. Omanikel on plaan teha sellest silmapaistev koht, kuhu tuldaks ükskõik kui kaugelt.

Kohviku interjöör on modernne ja avar, laed on kõrged ning koht ei ole üle möbleeritud. Parajasti on vaid üks istumiskoht, aga augusti jooksul tuleb neid juurde. Kui praegu ostetakse saiakesi enamasti kaasa, siis on lootust, et edaspidi nauditakse kohvi ja küpsetisi kohapeal.

«Meil on väga head sisekujundajad ning igal asjal on oma koht. Midagi juhuslikku ei ole,» sõnas pagariäri asutaja Juhan Siimer.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles