Karksi lennupäevad ootavad külalisi nii hea kui halva ilmaga

Greete Palgi
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on eelmise aasta lennupäev Karksis. Tänavu peetakse seda kahe päeva vältel ja laupäeva õhtul on kõik oodatud lennuväljal antavale kontserdile.
Pildil on eelmise aasta lennupäev Karksis. Tänavu peetakse seda kahe päeva vältel ja laupäeva õhtul on kõik oodatud lennuväljal antavale kontserdile. Foto: Elmo Riig

Tuleval nädalavahetusel saavad lennuhuvilised minna kümnendatele Karksi lennupäevadele, et näha uunikume, lennurallit ja täpsusmaandumist. Esimest korda on lennuüritus kahepäevane ja selle sisse mahub ka rokk-kontsert.

Korraldaja Hendrik Agur ütles, et lennupäevadel tutvustatakse lennukeid ja näidatakse vigurlende, võib-olla tuleb kohale kopter ja pakutakse tegevust lastele. «Lennupäevadel on lastejooks. Tegelikult ei pea üldse lennundushuviline olema, et kohale tulla,» lausus Agur ja kutsus Karksi lennuväljale kõiki, kel on veidigi tehnikahuvi. Eelmisel aastal oli korraldaja hinnangul korraga platsil 500–600 inimest, kuid kokku oli huvilisi tuhatkond. «Kõik, kes tahavad teistsuguses õhustikus aega veeta, on oodatud,» kinnitas Agur. 

Lennupäevad on kõik kümme aastat olnud alkoholivabad. «Ma olen täiskarsklane ja propageerin tervislikke eluviise,» põhjendas Agur, miks ei näe lennuväljal alkoholitelke. Ta lisas, et sedasi ei veni üritus ka pikaks. «Pärast ametlikku programmi lähevad inimesed koju ega jää alkoholiuimas alale.» Siiski on kohal toitlustajad, kes pakuvad suppi ja mulgiputru.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles