Maakonna koolid võtsid mõõtu maastikuteatejooksus

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapsi tuleb harjutada sporti tegema juba varakult.
Lapsi tuleb harjutada sporti tegema juba varakult. Foto: Madis Luik

Viljandi Jakobsoni kooli lähedal männisalus ja terviserajal peeti maakonna koolidevahelised murdmaajooksu teatevõistlused, millel osalesid neljanda ja viienda klassi õpilaste võistkonnad.


Üheteistkümne kaasa teinud põhikooli hulgas osutus parimaks Kolga-Jaani kool. Napilt, vaid ühe kümnendiksekundiga jäi temast maha Viljandi Valuoja kool ja kolmanda koha sai Paistu võistkond.


Kolga-Jaani põhikooli võistkond osales koosseisus Anna Mölter, Pille-Riin Antonov, Siret Toova, Janne Pagi, Maret Pigul, Ene-Ly Aasna, Kristin Tamberg, Mart Paal, Illar Metsalu, Jano Ilves, Kenert Tamm, Eimar Kilbi ja Raido Sulg.



Gümnaasiume tegi kaasa kuus ning selles arvestuses pälvis võidu Viljandi maagümnaasium. Teise koha saavutas Jakobsoni kool ja kolmas oli Paalalinna võistkond.



Võitnud võistkonda kuulusid Kelina Lillemets, Triin Tetsmann, Smilla Sangernebo, Loora Orav, Egert Adrat, Martin Lõiv, Tony Nõu, Gen Silver Õunap, Kerli Jaanov, Laura Tiit, Eva Maria Komissarov, Helis Marleen Vahtra, Mark Lõpp, Rihard Reimaa ja Georg Caius Kutsar ja Garli Pärna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles