Mulgi valla keskus triivib Abja manu

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljast Mulgi valda hauvast omavalitsusest kolm on seda meelt, et moodustuva omavalitsuse keskuseks peaks saama Abja vallas asuv Abja-Paluoja.
Neljast Mulgi valda hauvast omavalitsusest kolm on seda meelt, et moodustuva omavalitsuse keskuseks peaks saama Abja vallas asuv Abja-Paluoja. Foto: Elmo Riig

Kui Karksi volikogu augustikuus istungile koguneb, hakkavad rahvasaadikud arutama, kuidas ikkagi suhtuda asjaolusse, et nemad kui loodava Mulgi valla kõige suurema elanike arvu ja asulaga omavalitsus tahetakse vallakeskusest ilma jätta.

«Ma usun, et sealt saab volikogu liikmete meelestatuse osas väga täpse pildi,» ütles Karksi vallavanem Taimo Tugi. Teisalt on ütlematagi selge, et karksilastele pole meeltmööda mõte teha vallakeskuseks Karksi-Nuiast mõniteist kilomeetrit eemal naabervallas asuv Abja-Paluoja.

«Meie oleme seda meelt, et keskuseks peaks saama Karksi-Nuia,» kinnitas Tugi pikemalt mõtlemata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles